Ikea+Snøhetta : Stua

The brief

Ikea and the design from Snøhetta sought to inspire Norwegians to question why their living room is the way it is, and get them to think about how it could be if they started to furnish based on their actual lives.

What we did

Together, we designed a mini living room, the Stua, an annex that can be put in a backyard or garden. We created a desktop and mobile experience where Norwegians could create a moodboard for their rooms based on IKEA products and enter to win one of the architect designed Stuas. Once the winners were selected, we created a short docs-piece to show how they turned their application into an actual room, make to work for their own life.

Client:

IKEA + SNØHETTA

Director:

JORIS NOORDENBOS

Deliverables:

WEB EXPERIENCE
3X x FILMS
INSTALLATION

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!